مشخصات لیفتراک شارژی

یکی از مدل‌های لیفتراک‌، نوع برقی آن است. چرخ‌های آن معمولاً از لاستیک توپر برای مانور و دوام بیشتر ساخته می‌شوند. انواع مدل‌های مختلف آن به راننده اجازه می‌دهند که در داخل اتاق بنشیند و ماشین را هدایت کند. برخی دیگر از مدل‌های لیفتراک‌برقی نیز به صورت دستی کار می‌کنند، به این معنا که اپراتور پشت دستگاه قرار می‌گیرد تا عملیات اجرایی را انجام دهد. مدل‌های سواری (دارای کابین) از راننده در برابر سقوط اجسام محافظت می‌کنند اما مدل‌های دستی چنین محافظتی ندارند.

باتری‌های موجود در لیفتراک شارژی معمولاً ظرفیت نسبتاً بالایی دارند و می‌توانند چندین ساعت کار کنند اما برای اطمینان از عملکرد صحیح بالابر باید به طور مرتب شارژ شوند. زمان شارژ باتری‌ها می‌تواند بسته به مدل بسیار متفاوت باشد. در بسیاری از موارد، یک لیفتراک الکتریکی می‌تواند بیش از یک باتری داشته باشد، اگرچه هر دو باتری در نهایت نیاز به شارژ دارند. ماشین در طول زمان شارژ شدن غیرقابل استفاده خواهد بود.

یکی از ویژگی‌های مدل برقی نسبت به بالابرهای بنزینی یا گازوئیلی، عدم خروج دود از اگزوز است. این ویژگی باعث می‌شود لیفتراک شارژی برای استفاده در داخل انبارها یا کارخانه‌ها سرپوشیده مناسب باشد. موتورهای لیفتراک‌های بنزینی و دیزلی سر و صدای زیادی تولید می‌کنند. اما مدل‌های برقی صدای بسیاری کمی دارند و گزینه بهتری محسوب می‌شوند.